Tel./Fax +32 (0)477/48.67.05 +32 (0)476/29.65.74 +32 (0)478/54.41.60

Opnieuw emailleren van sanitair

Als uw sanitair, badkuip, wastafel of douchebak beschadigd is, krassen vertoont, of moeilijk te reinigen is, hoeft u die niet te vervangen, maar te

RENOVEREN!

Of u nu een inbouwbad, een badkuip op pootjes, een retro badkuip in de stijl van de jaren 1900, of een bad met ombouw heeft, Belles Baignoires biedt u een eenvoudige, snelle en goedkope oplossing.

Eenvoudig

Het opnieuw emailleren van uw sanitair gebeurt ter plaatse, zonder uitbreken, zonder ingewikkelde en dure werken. De badkuip blijft ter plaatse. Er zijn dus geen loodgieterij-, tegel of schilderwerken nodig.

Geen werken of stof!

Moet uw badkuip volledig opnieuw geëmailleerd worden? Onze werkwijze, met warme email, werkt op:

  • gietijzer;
  • geëmailleerd plaatstaal;
  • staal;
  • acryl.

Snel

De renovatie neemt slechts enkele uren in beslag. U kunt uw sanitair (badkuip, wastafel, douchebak, wandtegels, …) binnen enkele dagen terug gebruiken.

Goedkoop

U vermijdt op deze manier extra bijkomende werken zoals loodgieterij, betegelen, zeker ook schilderen, en misschien zelfs metselwerken. En dan hebben we het nog niet over bepaalde ongemakken zoals het feit dat u uw badkamer meerdere dagen niet kunt gebruiken.

Efficiëntie - kwaliteit

Belles Baignoires combineert efficiëntie en snelheid in haar werkwijze, omdat we niet hoeven uit te breken. De renovatie wordt zorgvuldig uitgevoerd door ons mensen, die instaan voor een onberispelijke kwalitatieve afwerking.

Onze renovaties en het opnieuw emailleren van badkuipen worden volgens de beste werkwijzen uitgevoerd om een perfect resultaat te garanderen.

Decoratie

Bij het renoveren van uw sanitair kunnen wij de kleur veranderen, als u dat wenst. De glans van nieuw, in de originele kleur of een kleur naar uw keuze.

Er is ook een volledig assortiment aan accessoires beschikbaar.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.